Sâmbătă, Ianuarie 20, 2018

         Romania 240-animated-flag-gifssudan-240-animated-flag-gifs 

Zone de Interes

30 motive pentru a investi în Sudan

1. Investitorii nu trebuie sa rateze privilegiul de a investi în Sudan, cea mai mare țară din Africa și Orientul Mijlociu, și numărul zece ca mărime din lume, cu oportunitățile de investiții de neegalat în toate sectoarele.

2. Sudan este o țară cu un mare potențial fie sub forma terenurilor agricole necultivate extinse sau a resurselor de apă din belșug, diferite zone climatice; fauna imensa și pășuni naturale nelimitate, păduri sau bogăția de minerale, în special rezervele sale de petrol de mari dimensiuni, care nu au fost pe deplin exploatate încă. Diversitățile de resurse sunt un avantaj adăugat.

3. Există oportunități de investiții nenumărate și diferite în diverse sectoare economice, cum ar fi sectorul agricol, sectorul industrial, energie și minerit și în domenii de servicii economice. Există, de asemenea, oportunități de investiții în transport rutier si aerian, depozitare și sectoarele de infrastructură. În toate aceste domenii, Autoritatea de Investiții va face cercetarile și va finaliza demersurile necesare în numele investitorului.

4. Cu resursele sale abundente și potențialul imens, investitorii în Sudan sunt asigurati de beneficii mari și parteneriate de succes.

5. În plus față de disponibilitatea de materii prime, Sudan este caminul celui mai sigur și stabil mediu. Este un climat ideal pentru investitori și oameni de afaceri.

6. Un act fără precedent de Încurajare a Investițiilor a fost adoptat cu stimulente uriașe și privilegii.

7. Există planuri economice, sociale și de investiții bine identificate și programe sectoriale cuprinse în "Strategia Națională Cuprinzătoare pentru Sudan".

8. Cele mai recente etape reformatoare luate de stat au eliberat investițiile în Sudan de toate actele restrictive. Economia sudaneza este o economie bazată pe piață și există o schimbare rapidă față de privatizare în toate sectoarele.

9. Politici stabile, acces ușor la toate orașele, mișcare rapida catre diferite părți ale țării.

10. Cu locația sa strategică, Sudan este o poarta de acces la piețele din Orientul Mijlociu, din Africa și nu numai.

11. Toate procedurile legate de investiții în Sudan sunt prompte și de un caracter simplu. Vor fi facilități, garanții adecvate și stimulente atât pentru investitor și capitalul investit, fără obstacole.

12. Tranzacțiile în valută nu se limitează, și va exista o libertate extraordinară a schimburilor comerciale cu lumea exterioară și la nivel național; flexibilitate asigurata în politicile de stabilire a prețurilor.

13. Disponibilitatea forței de muncă foarte bine pregătita și calificata în agricultură, industrie, minerit, energie și din sectorul serviciilor economice.

14. Sectorul bancar din Sudan este ferm stabilit și serviciile bancare sunt accesibile în toate statele din țară. Mai mult decât atât, există unele bănci specializate, care sunt exclusiv dedicate pentru a impulsiona investițiile și dezvoltarea la o eficiență sporita în anumite domenii. Există, de asemenea, unele instituții de stat și companii private care finanțează activități de investiții.

15. Piață mare domestica și in cele nouă țări vecine. Localizarea geografică unică a țării o fac un centru de marketing ideal și punctul de traversare pentru furnizarea catre țările vecine cu bunuri și servicii.

16. Forța de muncă ieftină.

17. Sectorul de afaceri organizat si gata pentru asociații în participațiune.

18. Exemple de povești de succes în investiții directe locale și străine, cum ar fi proiectele gigant din zahăr, de telecomunicații și de petrol.

19. Mai mult de treizeci de universități și centre de cercetare ce furnizeaza personal calificat bine pregatit.

20. Sudan este cel mai mare și cheie membru al Pieței Comune din Africa de Est si de Sud (COMESA), în plus față de calitatea sa de membru în alte instituții economice și financiare internaționale, regionale și sub-regionale. Sudan este de asemenea parte a regimurilor regionale și internaționale de protecție a investițiilor.

21. Rețele avansate de telecomunicații - acces ușor inspre și dinspre Sudan spre orice loc din lume.

22. Destinație accesibila, cu conexiuni aeriene din Sudan in toata Africa, Orientul Mijlociu, Europa și nu numai.

23. Varietati de servicii hoteliere, cu prețuri accesibile pentru turiști și investitori.

24. Drumurile, porturile și aeroporturile ce conecteaza capitala natiunii cu statele regionale și centrele de producție.

25. Locuri încântătoare - Nilul, care este cel mai lung fluviu din lume, confluenta din Khartoum Nilul Albastru si Nilul Alb, desertul Sahara, munți și văi, cu peisaje de neegalat . Bogăția în specii sălbatice. Tara este o destinație ideală pentru turiști și producătorii de film.

26. Un regim de investiții care nu face discriminări între străini și cetățeni; proprietate cu garanții împotriva oricărei forme de naționalizare sau confiscare.

27. Piețele bursiere bine-stabilite, precum și societățile de asigurare și de reasigurare.

28. Procedurile pentru viza sunt facile si rapide.

29. Țara este bine cunoscuta pentru tradițiile de ospitalitate si caldura oamenilor săi.

30. Clima plăcuta în cele mai multe părți ale anului, inclusiv mediteraneana, savana, savana bogata și ecuatoriala.

Documente

Documente Pasaport

Faceti click aici pentru documentele de reinnoire a pasaportului.


Viza de intrare

Faceti click aici pentru documentele pentru viza de intrare..

Sumar

History: Land of the oldest human civilization, kush or meroetic kingdom (800BC - 320 )
Location: An Afro-Arab country, situated in heart of Africa, dominated by river Nile
Capital: Khartoum
Area: 1.882 million sq. miles
Population: 36 million, with 2.6 % growth rate
Climate: Ranges between Tropical in South, desert in North
Currency: Sudanese Pound
Official language: Arabic, english as a second langauge
Religions: Islam, Christianity

Sudan Map